Kezdőlap Blog

ÁLLÁS AJÁNLAT KEZDŐ BURKOLÓKNAK

0

Építőiparban jártas, betanulást vállaló kollégákat (nőket is) keresünk azonnali kezdési lehetőséggel közép Angliába, Birmingham-Coventry környéki munkára. Hosszútávú, állandó munka, korrekt feltételekkel, elegendő a magyar nyelvtudás!

Ajánlat tanulóknak (ösztöndíj)

20-25 éves kor között, jelentkezhetnek nők is!

Akik meg akarják tanulni a burkoló szakmát, de semmilyen fogalmuk sincs rólaazoknak

  • a cég állja a szállást
  • kapnak havi 500 £ fizetést (Az étel kb. 200 £, így marad zsebben kb. 300 £)
  • a képzési idő várhatóan 6 hónap

Aki gyorsan tanul és szorgalmas, már előbb is átválthat a teljesítmény bérezésre!

Jelentkezni lehet

Email: info@ljdtiling.co.uk
A cég honlapja: http://ljdtiling.co.uk

forrás: https://ljdtiling.hu/portfolio-item/allas-ajanlat-kezdo-burkoloknak/

GYAKORLOTT BURKOLÓKAT KERESÜNK ANGLIÁBA

0

Gyakorlott burkolókat keresünk azonnali kezdési lehetőséggel közép Angliába, Birmingham-Coventry környéki munkára. Elsősorban már Angliában élő szakembereket várunk, akinek meg van minden szükséges engedélye. Amennyiben Magyarországról jelentkezne valaki, tudunk segíteni a kinti engedélyek elintézésében, amennyiben a munkájával meg vagyunk elégedve.

Hosszú távú, folyamatos munkalehetőség, igen korrekt, teljesítmény alapú bérezés.

Mivel tiszta magyar tulajdonú cégről van szó, elegendő a magyar nyelvtudás!

Amit ajánlunk

– Fix munkaidő reggel 8-tól du 4-ig
– Tanulási, fejlődési lehetőség
– Barátságos csapat
– Segítség a kezdetekhez (szállás, engedélyek beszerzése)
– Bérfizetés 2 hetente
– Stabil, hosszútávú munkalehetőség

JELENTKEZNI LEHET

A tulajdonost kell keresni a saját facebook oldalán!
Email: info@ljdtiling.co.uk
A cég honlapja: http://ljdtiling.co.uk

A hirdetés: https://ljdtiling.hu/portfolio-item/gyakorlott-burkolokat-keresunk/

 

 

Stílusos webshop vintage kiegészítőknek: aproothon.hu

0
aprootthon webáruház

Szépen lassan egész munkaerő piaci iparág lesz az otthoni webshopok kezelése. Szép példa a munka mellett végzett webáruház tevékenységre az Apró Otthon Lakásdekoráció Webáruház ami lakáskiegészítőket, dísztárgyakat, praktikus otthoni apróságokat kínál kedvező árakon és kedvező szállítási feltételekkel. A vállalkozás nem igényel olyan nagy kezdőtőkét, mint egy rendes üzlet berendezése, ugyanakkor megkapod a teljes szabadságot, mint ha valódi üzleted lenne.

Apró ötletek, színvonalas kiegészítők, mindezt igen pénztárcabarát áron.

Ízelítő a kínálatból:

– vintage lakberendezés
– lakás dekoráció
– dísztárgyak

Kedvcsinálónak pár termék fotó:

 

Gábor Webstúdió online marketing tanácsadás

0
Gábor Webstúdió

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE, KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS SEO TANÁCSADÁS

A hatékony internetes megjelenésnek három fontos eleme van. Egy profi honlap, jól kezelt szociális média (facebook, instagram, twitter, stb.) és a google keresőkben való megjelenés. Ezek egymásra épülnek,  csak részsikereket lehet elérni, ha valamelyiket elhanyagoljuk.

Éppen ezért mindhárom területtel foglalkozom.

Érdemes összességében tekinteni az internetes marketinget.Tervezni kell, el kell dönteni: mi az amit magadnak csinálsz meg, mi az amiben tanácsot kérsz, mi az, amit jobb, ha szakértőre bízol teljesen. Nehéz eldönteni a válaszokat, nehéz megtalálni azt, aki valóban partnerként tud veled együttműködni.

A marketingben is kell a “kémia”, a hasonló gondolkodás azzal, akinek a tanácsait, iránymutatásait  kéred.

Miért érdemes foglalkozni a weboldalaiddal?

Egy jól megtervezett és jól elkészített honlap lehet az internetes jelenléted középpontja. Megtalálható a google keresőben, hivatkozni lehet rá a közösségi hálózatokon és közvetlenül is megtalálható. Itt tudod a legtöbb információt átadni magadról.

Mi a haszna a közösségi oldalaknak?

Az internetet főként szórakozásra és ismeretek szerzésére használjuk, ezeket pedig leginkább a közösségi oldalakon keresztül érjük el. Potenciális vásárlók, ügyfelek millióit lehet elérni, ha ügyesen használod ki ezt a lehetőséget. Ez pedig bevételt jelenthet.

Google a barátod, biztosan hallottad már…

Mit teszel, ha valamire kíváncsi vagy? Te is beírod a google keresőjébe, ami az eszedbe jut, aztán szemezgetsz a találatok közt? A többség ezt teszi. Szeretnéd, ha téged találnának meg, nem a versenytársaidat? Ez millió technikai trükk alkalmazásával érhető el, de a legfontosabb az, hogy minőségi tartalmat szolgáltassál.

A válaszokat legjobb, ha személyesen mondom el…

Minden eset más és más, nem szeretem az általános válaszokat. Ha úgy érzed, lépni szeretnél előre, vedd fel velem a kapcsolatot és elmondom, én mit tudok tenni azért, hogy sikeresebb lehess.

A konzultáció ingyenes, és szinte biztos, hogy tudok hasznosat mondani.

Részletek: https://gaborwebstudio.hu/

Tudatos Karrierépítők weboldal

0

Fiataloknak illetve olyan idősebbeknek kínál mellék vagy főállású pénzkereseti lehetőséget, akik változtatni szeretnének, új célokat kívánnak kitűzni maguk elé.

AktívAnyu közösség, álláslehetőség kisgyermekes anyukáknak is

0

Közösség, amely dolgozni kívánó anyukáknak kínál lehetőségeket, elsősorban vállalkozóként való pénzkiegészítésre, ami a későbbiekben akár teljes értékű állás is lehet.

Ingyenes képzéssel, betanítással, 6 hónapig anyagi támogatással kívánnak segíteni az alkalmas jelentkezőknek.

Weboldal címe: https://aktivanyu.hu/reszmunkaidos-allas-budapest/

Mit nem szabad csinálni az állásinterjú után?

0
  1. Ne írjunk azonnal levelet, hogy mi a döntés, ne hívogassuk 5 percenként a kapcsolatként megadott személyt. El kell fogadnunk, hogy egy jó állásra sokan jelentkeznek, és a munkaadók szeretnék megismerni az összes jónak tűnő jelöltet. Utána még válogatnak is a jónak tűnők között. Ez sajnos időbe kerül.
  2. Ne próbáljunk meg véletlenül “arra járva” érdeklődni, vajon mi a helyzet

Miben kell interjúra menni?

0

Végre eljutottunk odáig, hogy a kiszemelt munkahelyről állásinterjúra hívtak minket. De mit vegyünk fel, a jövőnket erősen meghatározó alkalomra?  Az első benyomás nagyon meghatározó, hiszen a munkaadók nagyon hamar eldöntik, hogy kellünk -e nekik.

Nézzük tehát a legfontosabb szempontokat, amit érdemes figyelembe vennünk, ha szeretnénk megnyerni lehetséges munkaadónkat.

Az első és az egyik legfontosabb feladatunk a jól ápoltság kérdése. Legyen makulátlanul tiszta a körmünk, a hajunk, a fogaink és inkább a tisztaság illatát árasszuk, mint erőteljes parfüm illatot. A frizuránk legyen rendezett. Ha egy ideje már nem jártunk fodrászunknál, akkor nem árt, ha előtte felkeressük őt egy kis igazításra. Nőknél igényességet mutat a diszkrét smink, de semmiképp sem jó, ha túlzásokba esünk, férfiaknál elvárás a frissen borotvált arc.

Ha az ápoltság kérdését kipipáltuk, nekieshetünk ruhatárunk szóba jövő darabjait megversenyeztetni.

Itt is van néhány elhanyagolhatatlan szempont, ami segít a válogatásban. Célunk, hogy úgy tudjunk megjelenni az interjún, hogy jól érezzük magunkat a ruhánkban, mert az magabiztosságot ad nekünk és ezt fogjuk kifelé is sugározni. Tehát legyen kényelmes, testalkatunknak megfelelő és illeszkedjen stílusunkhoz.

Fontos viszont azt is sugároznunk, hogy megadjuk a tiszteletet a helynek, tehát mindig egy fokkal elegánsabbnak kell lennünk, mint amit az adott munkahely mindennapi öltözéke megkíván majd. Lehet, hogy sablonos, de nagyon jó megoldás nőknél a visszafogottabb színárnyalatú kosztüm, férfiaknál pedig az öltöny vagy egy sportosabb zakó világos árnyalatú inggel. A blúzt, szoknyát, inget, nadrágot vasaljuk frissen, próbáljunk olyan darabot választani, ami jól bírja a strapát, míg odaérünk. Az ujjatlan felsőt és a fekete inget gyorsan tegyük vissza a szekrénybe és a szoknyák közül is csak az maradjon fent a szűrőn, ami legalább térdig ér.

A részletek sem elhanyagolhatóak.

Figyelni kell a cipőre, aminek makulátlanul tisztának kell lennie, nőknek kissé, de nem túlzásba vitt magas sarok, férfiaknál alkalmi bőr cipő a legszerencsésebb. A papucsokat, hiába divatosak, gyorsan felejtsük el!

Ha ezek a dolgok rendben vannak és az öltözetünk átlagosan elegáns, hamar átmegyünk az első benyomás vizsgáján és átterelhetjük a figyelmet belső tulajdonságainkra, amiről így már van elképzelése interjúztatónknak. Hiszen az ápoltság igényességet, megbízhatóságot üzen, az elegancia minőséget és tisztelettudó személyiséget sugall.

AKTUÁLIS

NÉPSZERŰ

ÁLLÁS AJÁNLAT KEZDŐ BURKOLÓKNAK

Építőiparban jártas, betanulást vállaló kollégákat (nőket is) keresünk azonnali kezdési lehetőséggel közép Angliába, Birmingham-Coventry környéki munkára. Hosszútávú, állandó munka, korrekt feltételekkel, elegendő a magyar...

GYAKORLOTT BURKOLÓKAT KERESÜNK ANGLIÁBA

Gyakorlott burkolókat keresünk azonnali kezdési lehetőséggel közép Angliába, Birmingham-Coventry környéki munkára. Elsősorban már Angliában élő szakembereket várunk, akinek meg van minden szükséges engedélye. Amennyiben Magyarországról...
aprootthon webáruház

Stílusos webshop vintage kiegészítőknek: aproothon.hu

Szépen lassan egész munkaerő piaci iparág lesz az otthoni webshopok kezelése. Szép példa a munka mellett végzett webáruház tevékenységre az Apró Otthon Lakásdekoráció Webáruház ami...
Gábor Webstúdió

Gábor Webstúdió online marketing tanácsadás

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE, KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS SEO TANÁCSADÁS A hatékony internetes megjelenésnek három fontos eleme van. Egy profi honlap, jól kezelt szociális média (facebook, instagram, twitter, stb.) és a google keresőkben való...

Tudatos Karrierépítők weboldal

Fiataloknak illetve olyan idősebbeknek kínál mellék vagy főállású pénzkereseti lehetőséget, akik változtatni szeretnének, új célokat kívánnak kitűzni maguk elé.