Freelancer.hu magyarul: találj szabadúszó webfejlesztőt, marketingest

Az egyik legnagyobb online portál végre elérhető magyarul is. A freelancer.hu megoldást jelenthet induló online vállalkozásoknak és azoknak is, akik projekt munkára keresnek szabadúszókat.

0
1533
freelancer magyarul

Jelenleg a világ legnagyobb portálja a freelancer.com végre magyarul is elérhető a freelancer.hu címen. Miért jó hír ez nekünk?

Mert eddig nem lehetett magyar nyelven munkákat találni és hirdetni sem. Ráadásul az oldal tele van indiaiakkal, akik nevetséges áron vállalnak be projekteket, jellemzően nevetséges minőségben. Az új felület nem jelenti azt, hogy megszabadulhatunk a kóklerektől, de most már van lehetőség magyar nyelvre célozni a keresletet és a kínálatot is, valamit lehet lokális célzást megadni, azaz Magyarország területére szűkíteni a keresést.

Kinek lehet jó ez? Mindenkinek aki szabadúszóként dolgozik és mindenkinek, aki időnként szabadúszók segítségét venné igénybe. A jutalék összege 10%, ami lehet, hogy elsőre magasnak tűnik, de cserében rengeteg új partnert tudunk megismerni, illetve munkaadók egyszerűen meg tudják versenyeztetni az alvállalkozókat.

A díjazásokat óradíjban érdemes megadni, dollár alapon. Ehhez képest a projektekre euró alapú ajánlatokat kell feltenni. referenciákat jelenleg nem lehet feltölteni, viszont lehet értékelni mind a projekt kiírókat, mind a vállalkozókat, így jó esély van a megfelelő ár/érték arányú szolgáltatás kiválasztására.