Gábor Webstúdió online marketing tanácsadás

0
350
Gábor Webstúdió

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE, KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS SEO TANÁCSADÁS

A hatékony internetes megjelenésnek három fontos eleme van. Egy profi honlap, jól kezelt szociális média (facebook, instagram, twitter, stb.) és a google keresőkben való megjelenés. Ezek egymásra épülnek,  csak részsikereket lehet elérni, ha valamelyiket elhanyagoljuk.

Éppen ezért mindhárom területtel foglalkozom.

Érdemes összességében tekinteni az internetes marketinget.Tervezni kell, el kell dönteni: mi az amit magadnak csinálsz meg, mi az amiben tanácsot kérsz, mi az, amit jobb, ha szakértőre bízol teljesen. Nehéz eldönteni a válaszokat, nehéz megtalálni azt, aki valóban partnerként tud veled együttműködni.

A marketingben is kell a “kémia”, a hasonló gondolkodás azzal, akinek a tanácsait, iránymutatásait  kéred.

Miért érdemes foglalkozni a weboldalaiddal?

Egy jól megtervezett és jól elkészített honlap lehet az internetes jelenléted középpontja. Megtalálható a google keresőben, hivatkozni lehet rá a közösségi hálózatokon és közvetlenül is megtalálható. Itt tudod a legtöbb információt átadni magadról.

Mi a haszna a közösségi oldalaknak?

Az internetet főként szórakozásra és ismeretek szerzésére használjuk, ezeket pedig leginkább a közösségi oldalakon keresztül érjük el. Potenciális vásárlók, ügyfelek millióit lehet elérni, ha ügyesen használod ki ezt a lehetőséget. Ez pedig bevételt jelenthet.

Google a barátod, biztosan hallottad már…

Mit teszel, ha valamire kíváncsi vagy? Te is beírod a google keresőjébe, ami az eszedbe jut, aztán szemezgetsz a találatok közt? A többség ezt teszi. Szeretnéd, ha téged találnának meg, nem a versenytársaidat? Ez millió technikai trükk alkalmazásával érhető el, de a legfontosabb az, hogy minőségi tartalmat szolgáltassál.

A válaszokat legjobb, ha személyesen mondom el…

Minden eset más és más, nem szeretem az általános válaszokat. Ha úgy érzed, lépni szeretnél előre, vedd fel velem a kapcsolatot és elmondom, én mit tudok tenni azért, hogy sikeresebb lehess.

A konzultáció ingyenes, és szinte biztos, hogy tudok hasznosat mondani.

Részletek: https://gaborwebstudio.hu/