Ingyen-ügyvitel, a hasznos segítőtárs

A rohamosan fejlődő gazdasági életünkben, amikor is, napról-napra új kihívásoknak, elvárásoknak kell megfelelni a mai kor cégeinek vállalkozásainak, hasznos lehet, inkább mondjuk úgy, létfontosságú egy olyan tematikus oldal ismerete, használata, mint a www.ingyen-ugyvitel.hu, amely az ügyvitel komplexében segít eligazodni bennünket.

0
4463
vállalkozások ügyvitele

Bővebben; nézzünk egy aktuális témát;

 1. július 1-e fontos dátum a cégek életében, ettől a naptól kezdve élessé vált a 100 e Ft-t elérő, illetve ezen összeget meghaladó áfa tartalmú számlák esetében, a számla adatainak, elektronikusan, azonnali, kötelező jelleggel való jelentése a NAV felé. Elmulasztása komoly bírságot vonhat maga után. Az ingyen-ügyvitel oldalán számos opciót találhatunk az online adatközlési lehetőségekre. Számlázó programokat, melyek a megfelelő frissítésekkel „csípőből” végzik ezt a tevékenységet. De, természetesen megtalálhatjuk az ingyenes megoldásokat is, amely természetesen igen kedvező lehet minden vállalkozásnak, különösen, ha egy kezdő vállalkozásra gondolunk. Az ingyen-ügyvitel oldala olyan segítséget nyújthat, amely megkíméli Önt, a fölösleges netes keresgélésektől, hisz az oldal, bátran kijelenthetjük, hogy Magyarország legnagyobb, leghitelesebb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó tematikus link gyűjteményével hasznos segítőtársunk lehet munkánkban. Éberen figyel a jogszabályi előírásokra, azok maradéktalan betartására, felhívja figyelmünket, ajánlatokkal/lehetőségekkel rukkol elő, a törvényi megfelelések betartására, programokat, szempontokat, összehasonlításokkal biztosítja számunkra a teljes körű törvényi megfelelést.

A 2018. július 1-től érvényben lévő törvény alapján az ingyen-ügyvitel, több neves cég által forgalmazott számlázó program bemutatásával, a számlázók NAV megfelelősége kapcsán, a törvényesség betartásának fontosságát emeli ki, az esetleges súlyos bírságok elkerülése érdekében.

Felhívja figyelmünket arra, hogy számlázó programunk megfelel-e, a jogszabályi követelményeknek, nézzünk utána, kövessük a NAV közleményeit a témában, említéseket tesz a piacon lévő, és teljes NAV biztonságot nyújtó számlázó programokról is többek között.

Nézzük, például:

– a www.szamlazz.hu, szolgáltatásai között megtalálhatjuk többek között a fizetős számlázó lehetőségeket, ezek a fizetős verziók természetesen végzik az előírt online adatközlési kötelezettségeket. De, jó tudnunk, hogy megtalálható az ingyenes változat is, amely hatalmas segítség lehet. Hisz az előírt törvényi előírásoknak eleget téve, ingyenesen teszi a dolgát. Ilyen a  számlázz.hu kínálatában található #free csomag, amely olyan előnyökkel rendelkezik az ingyenessége mellett, hogy nem kell telepítenünk, regisztráció után máris kezdhetünk vele dolgozni. „Perdöntő” tényező, hogy teljes NAV állóságot biztosít a felhasználónak.

– Említést tehetünk még, például, az www.ingyen-ugyvitel kínálatában szereplő www.clearadmin.hu ingyenes számlázójáról, amelyről jó tudni, hogy kifejezetten egyszerű kategóriát képvisel, kis és kezdő vállalkozásoknak teljesen megfelelhet, törvényi előírásoknak maradéktalanul eleget tesz.

A felsorolás nem teljes körű természetesen, amennyiben ellátogat a www.ingyen-ugyvitel oldalára részleteiben megtud egy helyen minden olyan lényeges dolgot, amely segítségére lehet az ügyviteli teendők rendkívül összetett, de ugyanakkor rendezett világában.

– Szintén az ingyen-ügyvitel, mint hasznos segítőtárs ebben a témában is felhívja figyelmünket, a NAV saját „gyártású” számlázó programjára, amelyet vállalkozóknak ingyenesen biztosít az adóhivatal. Olvashatunk arról is, hogy amennyiben a NAV által működtetett ingyenes, online számlázó többfajta, úgynevezett „különlegesebb”, szolgáltatásokkal is bővül, ez óriási versenyt hozhat a többi szoftverfejlesztő/forgalmazó cég életében is, és őszintén, ebből, mi felhasználónk jöhetünk ki talán a legjobban.

 

Mit is találunk az ingyen-ügyvitel, mint hasznos segítőtárs oldalán?

Az ingyen-ügyvitel ajánlataiban meghatározó, hogy a legjobb ár-érték arányú programokat kínálja számunkra, olyan forgalmazó cégektől, akik már bizonyítottak, akik munkáját felhasználói vélemények támasztják alá. Úgy gondoljuk, hogy egy jó „ajánlásnál” nem kell nagyobb/hatékonyabb reklám egy cégnek sem. A hitelesség, az, ami életbevágóan fontos egy cég életében. Ezt pedig csak kitartó, pontos, mindenre oda-figyelő munkával lehet elérni, illetve eredményeképpen kamatoztatni az eltelt idő függvényében.

Az ingyen-ügyvitel, a hasznos segítőtárs oldalán, ingyenes ügyviteli, illetve a legkedvezőbb ár-érték arányú programok között szemezgethetünk.

Találhatunk például:

 • Kettős könyvelő programot,
 • Bérprogramot,
 • Számlázó programot,
 • Raktár-készletkezelő programot,
 • Egyszeres, pénztárkönyv programot,
 • Naplófőkönyv programot,
 • Útnyilvántartó programot…, stb., az oldal folyamatos fejlesztés alatt, törvényi előírások maradéktalan nyomon követésével bővítve.

Aztán, ingyenes, de bátran kijelenthetjük, hogy profi lehetőségekkel is találkozhatunk.

Találunk, ingyenes verziókat:

 • Ingyenes számlázó programok,
 • Ingyenes bérprogramok,
 • Ingyenes házipénztár programok,
 • Ingyenes készletkezelő programok.. stb., állandó, fejlesztés, bővítések mellett, a jogszabályi követelmények betartását figyelembe véve.

 

Az ingyen-ügyvitel oldalán, – Szempontok – címszó alatt, olyan segítséget kaphatunk, amelyekben, működő/valós érvekkel alátámasztott szempontok alapján nyújt „baráti kezet” az ügyvitelei teendőink elvégzésében.

Nézzünk ezen szempontokból, amelyek mindenképpen támogathatnak döntésünkben, például:

 • Bér program választásánál mire kell mindenképpen ügyelnünk?
 • Hogyan válasszunk könyvelő szoftvert? Milyen elvárásaink kell, hogy legyenek vele szemben, mit kell, hogy nyújtson számunkra stb.?
 • Az integrált rendszerekről is kaphatunk egy átfogó, minden lényegesre kiterjedő bemutatkozó leírást.
 • Tárgyi eszköz programok fontos kritériumaira is felhívja figyelmünket az ingyen-ügyvitel oldala.
 • Milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy számlázó szoftverünk valóban megfelelő segítőtársuk legyen számlázói tevékenységünkben?
 • Vállalatirányító szoftverek sokoldalúsági világába is kaphatunk betekintést.. stb.

A felsorolás itt is természetesen változó, bővülő a jogszabályok maradéktalan nyomon követésével.

Az ingyen-ügyvitel oldal sokszínűségét, igazolja, az – Összehasonlítás – cím alatt lévő, felsorolások, ahol is több program összehasonlításába nyerhetünk betekintést, ár, érték arányú szolgáltatások stb. Találhatunk részletes tájékoztató/összehasonlítást a számlázó programokról, a könyvelő szoftverek kiválasztásáról stb., az alapos nyomon követő fejlesztések természetesen itt is meghatározóak.