Wallbox elektromos autó töltők, ha valóban komolyan gondolod

0
50

Egyre népszerűbbek az elektromos autók, hiszen csendesek, környezetbarát a működtetésük, nem utolsósorban az üzemeltetésük sokkal gazdaságosabb lehet, mint a belső égésű társaiké. Éppen emiatt a cégek is kezdenek érdeklődni az elektromos autózás iránt.

Az autók beszerzésén túl a cégnek a megfelelő töltést is célszerű biztosítani. Egyrészt az elektromos autóval bejáró kollégák számára, másrészt a saját járműparkot is célszerű okosan, tervezhetően tölteni. Erre az egyre összetettebb problémára kínál kiváló megoldást a több technológiai díjat is nyert spanyol tulajdonú Wallbox márka, amelyik igazán széles típus választékot kínál, emellé egy nagyon jól használható egységes szoftver platforomot.

Az myWallbox applikáció egyaránt futtatható számítógépről és okos eszközökről, különböző eszközöket is hozzárendelhetünk. Így akár diszpécseri szinten át lehet tekinteni a töltők használatát, lehet tervezni a töltési időket és az egyes használók is értesítést kaphatnak, amennyiben már elegendő energiát vett fel a saját járművük, így útnak indulhatnak, esetleg átadhatják a helyüket más jármű számára.

A másik előny a széles típusválaszték. A céghez lehet a nagy teljesítményű töltőt beszerezni, de az otthoni töltés is megoldható egy kisebb teljesítményű készülékkel márkán belül, így ugyanaz az applikáció képes kezelni az adott járművet. Ráadásul az applikáció segítségével be tudjuk állítani az töltőt, hogy a nagy áramfelvételt akkor produkálja, amikor már alszunk, így nem kell feleslegesen bővíteni az elektromos kapacitást. Az autót csatlakoztathatjuk amikor nekünk kényelmes, a töltő csak akkor kapcsol nagy áramfelvétel üzemmódra, amikor a cég dolgozói már hazamentek, vagy otthoni felhasználás esetén már a család nyugovóra tért.

Tehát, ha szeretnénk a munkaerő megtartását hasznos beruházással elősegíteni, célszerű beruházni egy Wallbox termékbe, mert ezt a jövőben a saját elektromos autó flottához is jól tudjuk hasznosítani.

Amennyiben egyéb elektromos autó töltőt, vagy töltőkábelt keres, érdemes körülnézni az EVsOLUTION Kft. webáruházában, melyet az eautotoltokabel.hu címen talál meg.